Dotace pro fyzické a právnické osoby

24

Dub '23

Přístroje e:car (ve variantě NZÚ)  splňují veškeré požadavky na získání dotace poskytované programem Nová zelená úsporám spravovaným Ministerstvem životního prostředí ČR.

Podpora se poskytuje na pořízení a instalaci dobíjecí stanice pro osobní elektromobil a dalších zařízení nezbytných pro její provoz. O dotaci můžete zažádat sami na stránkách programu, případně ji za Vás můžeme vyřídit. Dotace se vyplácí zpětně po doložení realizace projektu. 

V současné době nejsou vyhlášeny žádné dotační tituly na budování dobíjecí infrastruktury (AC) pro právnické osoby působící na území ČR, vyjma úřadů.

V rámci programu Nová zelená úsporám můžete nyní získat dotaci na nabíjecí stanice pro elektromobily pro váš dům. Je ale nutné splnit několik podmínek. Pojďme si všechny podmínky zrekapitulovat. Pokud chcete svůj rodinný dům vybavit nabíjecí stanicí pro elektromobily, nebyla na to nikdy lepší chvíle než právě teď. Díky programu Nová zelená úsporám totiž můžete na nabíječku elektromobilů získat až 50% podporu od státu limitovanou na 30 000 Kč na jeden nabíjecí bod. Abyste ale mohli dotaci obdržet, je nutné splnit určité podmínky. Ne každé nabíjecí zařízení na trhu jim dokáže vyhovět a produkty nabízené AEmobility jsou těmi nejlevnějšími, které všechny podmínky splňují.

Sdílet:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest